Az oldalon 1778 filmet nézhetsz meg!
    Kezdőlap  |  Új Film Beküldés  |   Hibás Link Bejelentés  |  Film kérés
  Dantes inferno - An animated epic 2009 2010-05-09 15:49:23

Nézettség: 6634

Értékelés: 4/10
Értekeld:
Kategória:
Animációs
Tartalom:
A Dead Space-hez hasonlóan, Dante is megkapta a maga kis egész estét betöltő animejét. Az anime szót csak azért fogom használni, mert ha azt írom, hogy mese, az gyerekesnek hangzik, ez pedig minden, csak nem gyerekes. Aki ismeri Dante Alighieri La Divina Commedia, avagy az Isteni Színjáték című szerzeményét, nos még az is félredobhatja egy kicsit a művet, mert mind a játéknak, mind ennek az animének csak egy ugródeszka. A sötét erdős rész ahogy a játékban ( majd egy DLC formájában), úgy az animéban is elenyésző rész, mondhatni csak utalás szinten tűnik fel, és mire észbe kapunk, Beatrice már meg is halt. Sebaj, legalább gyorsabban bepörögnek az események. Ahogy az alapműben, itt is feltűnik Vergilius, aki végigvezeti, megmutatja Dantenak a pokol kilenc körét. Persze az utolsóban már nem kíséri el, mert ott már Lucifer van. Azt hiszem ennyi elég is a történetről. Aki ismeri a klasszikus irományt, az vegye azt, és jól csavarja ki, mint a véres törölközőt.
A vizualitáshoz még hozzátartozik - habár ilyen szempontból elenyésző - a brutalitás. Ugyebár egy pokolban játszódó játékról van szó, tehát nem lehet pudingon korcsolyázó csokis mackókat rajzolgatni. Van itt minden. Gyermekek, nők, megölése, meggyalázása, vér dögivel, néhány tetszetősen és néhány igénytelenül kitalált szörnyella, de ami a legfontosabb ( legalábbis számomra) az a vallással való párhuzam. A végén van egy nagyon egyszerű kis jelenet, amivel mindennél többet elmondanak a szemléletükről. Az a rész nagyon tetszett.


Link(ek):

Előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=T-Pu2d-rNYs

Link1:
http://www.movshare.net/video/8274n11xtn0yh

Link2:
http://duckload.com/divx/612C42FE1A2E6054.html

Letöltés:
http://duckload.com/download/573552/dantes.inferno.an.animated.epic_NETMOZI.COM.avi
Dantes inferno - An animated epic 2009 online megnézése

Ha nem sikerült lejátszani egy filmet használd a segítség menüpontot!

Kategóriák
Animációs(185)
Családi(114)
Dokumentum(24)
Dráma(134)
Fantázia(65)
Horror(203)
Kaland-Akció(233)
Kategorizálatlan(72)
Krimi(32)
Romantikus(56)
Sci-fi(81)
Thriller(99)
Történelmi(6)
Vígjáték(424)
Western(14)
Összesített(1778)


Felhasználási feltételek és Jogi nyilatkozat   |   Partnerek  |   Súgó  |  Kapcsolat       Online Filmnézés - Nézd meg online a filmeket letöltés nélkül